Sous vide PolyScience med vacuumpakker og stort kar

Leies ut av Andre J

Verifisert av BankID

Svarer vanligvis innen en halvtime

86% responsfrekvens

Drammen 37.1 km

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel. Les mer

informasjon

Polyscience sous vide har satt standarden for matlaging med sous vide. Konstruert for å møte etterspørsel fra stjernekokker rundt omkring i verden og for å ta matlagingen til nye dimensjoner. Sous vide betyr "Under Vakuum" på fransk. Sirkulatoren kan settes på kanten av en kasserolle eller på en firkantet bolle og klarer opp til 25 liter vann. Du begynner med å vakuumpakke kjøtt, fisk, and eller annen råvare du ønsker å tilberede. Fest sous viden på kanten av kasserollen fylt med vann og still inn riktig temperatur. Når vannet har oppnådd ønsket temperatur plasserer du den vakuumpakkede råvaren i vannbadet. Dekk til over karet (Ikke sirkulatoren) med plast eller folie for å redusere fordamping av vann. Nå fikser sous viden resten og når maten er ferdig kan du servere perfekt tilberedt mat, akkurat som mesterkokkene. https://www.youtube.com/watch?v=csqrLEkNGLU Vacuum poser kjøpes på rull på de fleste elkjøp, power osv. og klippes/sveises enkelt til med vakumeringsmaskinen til passe lengde for matvaren som skal tilberedes.

Forsikring

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel. Les mer

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje. Les mer