Badstutelt - Saunatelt

Leies ut av Roman K

5/5

Verifisert av BankID

Svarer vanligvis innen et par timer

93% responsfrekvens

Fet 22.5 km

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel.

informasjon

Komplett badstutelt med ovn og varmtvanntanken. Total vekt med ovn: 23 kg. Kompakt mobil badstue for hele familien beregnet for vår, sommer og høst. Gir den enkleste og raskeste installasjon av alle modellene i Mobiba familien. Den er lett å ta med seg i bagasjerommet i en vanlig sedan sammen med andre nødvendige ting når du skal ut på tur. Sannsynligvis det beste valget for badstue-piknik sammen med din elskede, og for en familie på tre eller fire personer. Dette er en badstue telt i form av en kuppel, som gir en varm og riktig finsk badstue av høy kvalitet. Etter å ha varmet opp kroppen er det deilig å svømme i en kald elv, selv om det er vinter eller overskyet vær. Utstyrt med vedovn «Mediana». Kan monteres med en varm vannbeholder BN-13, og en “add-on” for å øke lengden på skorstein. MB-10 er så effektiv og praktisk at du kan på en dag ta et privat dampbad på flere forskjellige steder i den vakre norske naturen. Om du har et eget Mobiba MB-10, begrepet «dårlig vær» eller «kaldt vann» vil ikke lenger eksistere for deg. For mer info se Badstue og Sauna telt - http://www.mobiba.no

Forsikring

Skader opp til 30 000 kr er forsikret uten egenandel.

Kanselleringsvilkår

Hvis du avbestiller senest 2 dager før leieperioden begynner, vil hele beløpet bli refundert. Hvis du avbestiller dagen før leieperioden begynner, refunderes 50%. Hvis du avbestiller samme dag som leieperioden begynner vil ingen refusjon skje.

Vurderinger

Daniel Edvin J B Har leid Badstutelt - Saunatelt

5/5

"Enkelt å greit 👌"

Christopher S Har leid Badstutelt - Saunatelt

5/5

"Fantastisk badstutelt! Enkelt å frakte, sette opp og pakke sammen. Blir fort varmt og gir en veldig behagelig varme. Utleier var rask i svarene og fleksibel med tanke på henting og levering. Og hyggelig å prate med, ikke minst! Anbefales!"

Erik F Har leid Badstutelt - Saunatelt

5/5

"Helt suverent!"

Vis flere